top of page
Søg
  • Forfatters billedemaja

Water, Sweat, Dirt Challenge

Sorry guys this post will mainly be in Danish. But feel free to have a look and try to understand 😉 First step is to follow this link https://www.facebook.com/SamsungDanmark/app_309006522563021?ref=ts like Samsung Danmark and the Water, Sweat, Dirt Challenge on Facebook – and you will even have the chance to win the cool Samsung XCover 2.


WSDC_Slide_motivation_cykling_200x140px

Til jer der ingen problemer har med at pløje igennem en dansk tekst, kommer der her en lille fortælling om, hvor glad jeg er for at kunne være med til at motivere andre til at forsøge sig med triathlon. Det hele handler om, at Samsung har valgt at bruge KMD 4:18:4 til at promovere deres nye XCover2  – kampagnen har fået navnet “Water, Sweat, Dirt Challenge”,  og de opfordrer til at tage udfordringen op med sig selv og evt. konkurrere mod vennerne  til et 4:18:4 stævne. For at skabe info og motivation er vi seks atleter som, sammen med Aleksandar Sørensen-Markovic, fortæller om de 3 discipliner, udstyr samt kost. Det hele er blevet sat sammen til en cool app på Facebook. https://www.facebook.com/SamsungDanmark/app_309006522563021?ref=ts.

Vi havde en sjov dag ved Amager Strandpark –og en kold dukkert, da vi lavede optagelserne. Jeg synes, der er kommet et godt resultat ud af det. Når en flok, som os, med stor passion for sporten mødes, kan det ikke undgås, at der bliver nørdet lidt. På filmene fortæller vi om vores udstyr, men kommer primært med inspiration og gode råd til kommende triathleter. Det skinner tydeligt igennem, hvor bidt man kan blive af sporten, og jeg håber, det kan være med til at lokke endnu flere i samme fælde, som klappede i for mig, den første gang jeg blev rigtig introduceret til sporten. For selvom jeg var glad for den i starten, er glæden og motivationen kun vokset i takt med udviklingen. Jeg er utrolig glad for at have fået chancen for at inspirere andre, og selvom den primære målgruppe er begyndere, kan man jo også godt have brug for lidt ny inspiration, på trods af at man er garvet og muligvis en mere erfaren triathlet end mig. Så kig endelig forbi. Som altid tager jeg gerne imod feedback eller svarer på spørgsmål. Send blot en besked, så svarer jeg, det bedste jeg kan.

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page